tingatechniek


Ga naar de inhoudsopgave

Wat doet Tinga Techniek

Passie en hobby heeft Jan Henderik Tinga ondergebracht in het bedrijf Tinga Techniek.
Jan Henderik heeft veel kennis van theatertechniek opgedaan als licht- en geluidstechnicus en de afgelopen jaren is hij werkzaam als onderhouds, electro- en dieselmonteur op een scheepswerf. Met al deze kennis is hij breed inzetbaar voor diverse werkzaamheden. Het bedrijf zit nog in de opstartfase maar heeft nu al enkele grote projecten afgerond.

Tinga Techniek is gespecialiseerd in electro- en theatertechniek. Niet alleen bedrijven kunnen bij Tinga Techniek terecht ook voor particulieren staat Tinga Techniek altijd klaar.
Tinga Techniek zorgt voor een professionele aanleg van licht- en geluidssysteem. Maar ook voor eenvoudigere werkzaamheden is Tinga Techniek het juiste bedrijf. Denk aan het aanleggen van tuinverlichting, opstellen van een passend verlichtingsplan binnenshuis, verplaatsen van stopcontacten en repareren van elektrische apparaten.

Ook op het gebied van verwarmingsinstallaties, water- en afvoersystemen is Tinga Techniek gespecialiseerd. Sanitaire voorzieningen aanleggen of aanpassen, uiteraard volgens voorschriften en specificaties en het aanleggen van hemelwaterafvoer zijn klussen waar Tinga Techniek voor kan worden benaderd.


Terug naar de inhoudsopgave | Terug naar het hoofdmenu